tiistai 29. marraskuuta 2011

Lelukori

Pojan lelut löysivät paikkansa uudesta lelukorista.




Taitaa vain kori käydä heti pieneksi... 
Joulun jälkeen lienee ainakin jo syytä hankkia toinen.

sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Ensimmäinen adventti

Partiolaisten adventtikalenteri on kuulunut olennaisesti omaan jouluuni lapsuudesta lähtien. Tänä jouluna ostin sen ensimmäistä kertaa pojalle ja aion jatkaa perinnettä myös tulevina jouluina. Kalenterin luukut tuovat joka päivä jotain uutta varsinaiseen kalenterikuvaan. Juuri tämän vuoksi luukkujen aukaiseminen onkin mielestäni aina yhtä jännittävää...




Mukavaa joulun odotusta kaikille!

Kerran vielä

Tänään ajelimme viimeistä kertaa kakkoskotiimme Satakunnan maisemiin. Ensi lauantaina kahden kaupungin välinen reissaaminen loppuu viimein. Mukavaa on ollut asustelu myös kakkoskodissa, mutta asettuminen vihdoin Pohjanmaalle tuntuu tällä hetkellä vähintäänkin mahtavalta! Kaipaamaan jään muutamien ihmisten lisäksi tietysti kaunista vanhaa kaupunkia ja ehkä maailman parhaita kirpputoreja.



Vajaa viikko aikaa ottaa kaikki ilo irti näistä maisemista... 

torstai 24. marraskuuta 2011

5kk neuvola



Kävimme eilen neuvolassa. Poika sai rokotukset ja kaupan päälle aristavat jalat. Eilisestä saakka poika on ollut jokseenkin puolikuntoisen oloinen, mutta tänään nukutut 3,5 tunnin päiväunet saivat olon hieman kohenemaan. Kasvua ja kehitystä oli jälleen tapahtunut. 

Paino: 8530g
Pituus: 67,6cm
Pään ympärys: 43,3cm 

Viimeksi kerroin elokuussa pojan wc-käynneistä blogissani. Poika on nyt kuukauden verran käynyt lavuaarin sijaan potalla ja tällä hetkellä arviolta noin 75% kakoista tulee pottaan. Hieno saavutus pieneltä mieheltä!

Poika potalla mummilassa

maanantai 14. marraskuuta 2011

Isänpäivä mökillä

Vietimme viikonloppua mökillä ensimmäistä kertaa koko perheen voimin. Mukana olivat tietysti myös mökin isäntäväki eli ukko ja mummo. Viikonloppuun mahtui saunomista, kävelylenkkiä, herkuttelua, remonttihommia ja tietysti leppoisaa yhdessäoloa. 

Tuliaisia kahvipöytään
Kuuden aikaan sunnuntaiaamuna...
Isänpäiväpiirakka
Ensimmäinen isänpäivä
Ukon sylissä
Pikkuvarpaat

perjantai 11. marraskuuta 2011

Riviera Maison

Ystäväni pyysi minua mukaan Riviera Maisonin asiakasiltaan tällä viikolla. Tietysti suostuin! RM:n tuotteita myyvä Kamphouse on ihastuttava sisustusmyymälä keskustassa. Poika sai siis viettää isänsä kanssa miesteniltaa sillä aikaa, kun äiti pääsi tyttöjen kesken nautiskelemaan mukavasta illasta livemusiikin ja cocktailpalojen kera.


Liikkeestä olisi voinut toki ottaa mukaan kaikki ihanat sisustustavarat, astiat ja huonekalut, mutta tällä kertaa kotiinviemisiksi mukaan lähti tämä kassi.


Suloista nallea ei voinut vastustaa. 


Nyt Herra Pupukin saa nalleseuraa.

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Nappisilmät

Nämä suloiset nappisilmät kävivät tänään pesukoneessa ja pääsivät pitkästä aikaa haistelemaan ulos raitista ilmaa. Miehen vanhat nallekarhut muuttivat siis anoppilan varastosta meille. Nyt heillä alkaa uusi elämä yli kahdenkymmenen vuoden jälkeen. 



Poika haastoi halinallen jo painimatsiin. Saa nähdä, millaiseen löylytykseen ruskea nalle huomenna joutuu...

lauantai 5. marraskuuta 2011

Huhuu...

Meidän pyhäinpäivän ohjelmaan kuului myöhäinen ulkoilu kaupungin pimeydessä. Kierroksemme alkoi hautausmaalta ja päätyi keskustan karkkikaupan kautta kotiin. Liikkeellä olimme autolla ja Manducalla. Yritin tallentaa illan tunnelmaa valokuviin. Hautausmaan kynttilät, kaupungin värivalot ja ikkunoista kodikkaasti tuikkivat lamput valaisivat kauniisti pimeää kaupunkia. 







Kävelykierroksen jälkeen oli ihana tulla sisälle lämpimään kotiin, sytyttää muutama kynttilä ja käpertyä sohvannurkkaan herkkujen kera.

keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Hopotihoi

Löysin kirpputorilta kaksi pientä itsetehtyä puuhevosta. Jalustat olivat eriväriset, joten pyysin miestä tuunausavuksi. Molemmat jalustat saivat valkoisen maalin pintaansa. Nämä hepat sopivat lastenhuoneen sisustukseen. Toivottavasti saamme pian sen huoneenkin...