sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Ulkoilmassa

Nyt on poika päässyt ulkoilemaan muutenkin kuin vain vaunuissa pötkötellen. Viikonlopun auronkoinen kevätsää houkutteli koko perheen pihapuistoon ja kyllä oli pojalla ihmettelemistä. 


Uusi kurapukukin pääsi testiin auringon sulattamassa hangessa. Vielä täytyy hommata jostain kuratöppöset pikkujalkoihin. Kumisaappaat kun ovat vielä liian kömpelöt jalkineet.



lauantai 10. maaliskuuta 2012

Ensiaskeleille

Haparoivia ovat vielä, mutta askeleita kumminkin. Sohvasta, tuolista, sängynreunasta ja lelukorista pidetään tiukasti vielä kiinni. Taaperokärryä työnnetään yhdessä äidin tai isän kanssa. Tarmokkuutta ja sisua löytyy ja näyttää poika tietävän jo, että harjoitus tekee tässäkin asiassa mestarin. 

Siispä eilen suuntasimme kaupoille ja ostimme pojalle ensiaskelkengät.





perjantai 9. maaliskuuta 2012

Sosetta ja sormiruokaa

Päivän parhaisiin hetkiin kuuluu ehdottomasti yhteiset ruokahetket pojan kanssa. Kunhan vain sormiruokaa on nenän edessä, poika viihtyy pöydän ääressä pitkiäkin aikoja. Omatoimisuutta harjoitellaan päivittäin ruokapöydässä. Masituvia herkkuja ovat viimeaikoina olleet mm. peruna, porkkana, makaroni, parsakaali, kukkakaali, bataatti, kananmuna, vihannes- ja juuresraasteet sekä hedelmäpalat. Lusikan ja nokkamukin käyttöä harjoitellaan myös ahkerasti ja sotku on sen mukainen.




Parasta antia ovat kuitenkin yhteiset "pöytäkeskustelut" hymyllä höystettynä.

torstai 8. maaliskuuta 2012

Kevätaurinko

Jälleen on se aika vuodesta, kun valoa tulvii ikkunoista sisään. 
Kevät tekee tuloaan.





Tervetuloa vaan!

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Sisäpäivä

Täällä on vietetty sisäpäivää, vaikka aurinko paistaa ulkona. Flunssa iski myös meille. Onneksi poika ei vielä niiskuta ja toivottavasti säästyisi taudilta kokonaan. Riemukkaaksi sisäpäivän on tehnyt kirpparilta ostamani jumppatunneli.




Vauhtia ja virtaa riittää pojalla niin paljon, että nuhainen äiti tuskin muistaa olevansa flunssassa. 

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Kalteva torni

Tornileikit ovat meillä nyt pop.


Sitä mukaa, kun mummi ehtii pinota purkkeja, 


poika kaataa ne alas.


Leikki on aina yhtä hauskaa ja lopuksi annetaan kaatajalle raikuvat aplodit. Saas nähdä, milloin poika itse oppii taputtamaan käsiä yhteen. Kovasti olemme sitä muskarissakin harjoitelleet.